Kurs materiell

Kursmateriell

Permakultur hage


Tusen takk for at du ville bli med på kurset og håper det gav inspirasjon og læring til å starte din egen hage ved hus eller hytte. Om det er noe du lurer på i etterkant så er det bare å ta kontakt med oss og vi vil svare deg så godt vi kan.

Her finner du en pdf av foredraget vi viste.


Om du vil bli medlem av Eker gård så får et trykk av Ibsen laget av Anni Onsager,  invitasjon til arrangementer og 10% på kurs og kunst. . 

 

Mosaikk


Tusen takk for at du ville bli med på kurset og håper det gav inspirasjon og læring til å starte med nye prosjekter når du kommer hjem Om det er noe du lurer på i etterkant så er det bare å ta kontakt med oss og vi vil svare deg så godt vi kan.

Her finner du en oppsummering med linker til nyttige sider.Om du vil bli medlem av Eker gård så får et trykk av Ibsen laget av Anni Onsager, invitasjon til arrangementer og 10% på kurs og kunst. .

Maleri 


Tusen takk for at du ville bli med på kurset og håper det gav inspirasjon og læring til å starte med nye prosjekter når du kommer hjem.

Om det er noe du lurer på i etterkant så er det bare å ta kontakt med oss og vi vil svare deg så godt vi kan.

Her finner du en oppsummering med linker til nyttige sider.


Om du vil bli medlem av Eker gård så får et trykk av Ibsen laget av Anni Onsager, invitasjon til arrangementer og 10% på kurs og kunst. .