Om oss

OM EKER GÅRD


Gården heter Eker gård . Et vakkert og godt bevart 1700 talls tun som ligger nydelig og solrikt til i bygda Skammestein i Øystre Slidre kommune, nord i Valdres og rett før Beitostølen sentrum. Gården ligger med vid utsikt utover dalen, til Hedalsfjorden og fjellene rundt. Beliggende ca. 700 m.o.h i Bygdinvegen 3150.


Ta kontakt for mer informasjon 

Anni Onsager på +47 934 34 111

eller send en melding til kontakt@ekergaard.no

Eker gård drives av kunstner Anni Onsager, gallerist Sigmund Bakken og Einar Onsager

Drømmen 


For 40 år siden var jeg skolelei og tok en jobb som ”budeie” på en gård på Vestlandet. Siden den gang har jeg drømt om å få meg en gård. Mange gårdsprosjekter har vært vurdert, høner ble installert i hagen i Oslo og urtehagen har alltid vært flittig brukt. Den andre drømmen var å studere kunst.  Kreativitet var alltid en del av hverdagen enten det var som leder i næringslivet eller i fritiden. I 2010 tok jeg steget og reiste til University of Sussex i England  og kom hjem med en master i skulptur. Jeg har siden deltatt på en rekke utstillinger og har fått Bærum kommunes kunstpris. 


Nå vil jeg kombinere min erfaringer og vil fullføre drømmen med å lage Eker Gård til et flott sted å besøke for kunst, mat, natur og kreativitets inspirasjon. 
Jeg har også vært så heldig å få jobbe med spennende prosjekter i Øystre Slidre kommune i tillegg til egne prosjekter på gården og i næringslivet.  


Det er masse planer og drømmer for hva Eker Gård kan bli. og vi er godt i gang med å realisere mange av dem. 

Galleriet holder til i hovedhuset og en del av låven . Det er kurs som skal lanseres snart og hagen er godt i gang.


Jeg håper du vil ta deg en tur og gjerne bli medlem. Har du idéer eller ønsker så tar vi gjerne de imot.